Categorii de produse
Cautare
Cauta


Grupul Adix


                                                                                                                                                Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 89 angajati si 13 puncte de lucru in 8 orase din Romania si 5 orase din Ungaria.

           Asiguram acoperire nationala avand o prezenta solida in 8 orase: Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Oradea si Sibiu .

           Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, tehnica liniara, cuplaje, lanturi de transmisie,  curele de transmisie, roti si role, echipamente pneumatice, elemente de etansare, organe de asamblare, unelte de mana, adezivi industriali, materiale abrazive, incaltaminte de protectie,  imbracaminte de protectie, echipamente de protectie, lubrifianti, sisteme de ungere, aparatura de diagnosticare.

          Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare si dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.

          In acest context partenerii nostri strategici sunt: FAG, INA, BECO, IKO, HIWIN, THK, KTR, IWIS, RENOLD, DIAMOND, DONGHUA, CONTINENTAL, OPTIBELT, AVO, BLICKLE, COLSON, SMC, UNIOR, KS TOOLS, LOCTITE, MOTIP, KLINGSPOR, U-POWER, COVERGUARD, UVEX, 3M, LUX OPTICAL.


Cos de cumparaturi
Cosul este gol


Noutati

 

Rulmenti reducereDe ce noi?
 • Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 89 angajati si 13 puncte de lucru in 8 orase din Romania si 5 orase din Ungaria;
 • Experienta noastra de peste 25 de ani si statutul de distribuitor autorizat al liderilor mondiali din industrie: FAG, INA, HIWIN, KTR, CONTINENTAL, IWIS, BLICKLE, LOCTITE;
 • Orientarea consecventa catre clienti si dorinta maximizarii competitivitatii pe piata industriala.
 • Cere oferta

  1. Adauga produs

  Adauga Produs

  2. Completeaza datele

  *
  *
  *
  *
  *

  (*Pretul tinta va rugam sa-l mentionati in campul de observatii)
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Adix Technik SRL cu scopul de a primii: informatii, newslettere, oferte etc. - Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii

  In cel mai scurt timp un consultant de vanzari va v-a contacta si veti primi un e-mail cu oferta solocitata.
  Trimite
  X
  // //