Categorii de produse
Cautare
Cauta


Cum comand

Bine ați venit pe magazinul online webshop.adix.ro, "Aici găsești piesele pe care le dorești!"

Pentru a vedea toate informațiile și prețurile produselor, trebuie să vă înregistrați sau să intrați pe cont.

Pentru a vă înregistra trebuie să vă creați un cont, după ce introduceți datele necesare un mesaj de confirmare va fi trimis în cel mai scurt timp.

Cum aleg un produs?

În cazul în care cunoașteți deja codul sau numele produsului, îl introduceți în câmpul CĂUTARE și se va afișa automat acel produs.

În alte situații se merge direct la produsele din grupele mari precum: Ghidaje cu sine profilate, Ghidaje lineare cu şine rotunde ș.a.m.d și se caută produsul dorit.

Puteți folosi CĂUTARE AVANSATĂ, cu ajutorul căreia puteți să căutați un produs în funcție de trei criterii principale: filtrare după caracteristici , filtrare după tip de rulment sau filtrare după dimensiuni.

Vă puteți folosi pentru alegerea produsului de informațiile tehnice și comerciale incluse în acest site sau de comparare a produselor.

Cum comand?

În momentul în care ați găsit produsul care corespunde nevoilor Dvs (pentru fiecare produs aveți la dispoziție caracteristicile lui) tot ce va mai rămâne de făcut e să apăsați pe codul produsului din partea de jos a paginii, să tastați cantitatea dorită în bucăți, dimensiunea, să alegeți timpul de livrare și apoi să apăsați link-ul  "ÎN COȘ".

Imediat vi se va afișa coșul personal de cumpărături.

După ce ați adaugat produsul, puteți să vă întoarceți să continuați cumpărăturile.

În momentul în care v-ați umplut coșul cu tot ce vă doriți, cu ajutorul formularului "Estimare livrare și taxe" puteți să aflați și să adaugați costurile de transport, după care puteți să trimiteți comanda folosind butonul "Finalizare comandă".

În cazul în care vă răzgândiți în legătură cu aceste produse, puteți goli coșul de cumpărături.

În următoarea etapă puteți să verificați produsele și cantitățile dorite, adresa de livrare și de facturare, metoda de livrare, puteți să adaugați comentarii, să vă abonați la newsletter, să citiți termenii și condițiile și în ultimul rând să plasați comanda apâsănd pe "Plasează comanda acum".

Cum plătesc?

Modalităţile de plată acceptate sunt:


- plată ramburs numerar;

 

Legislația română în domeniul comerțului electronic

Legea comertului electronic - 365/2002
- Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
- Legea semnaturii electronice - 429 / 2001
- Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
- Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
- Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
- Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
- Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
- Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
- Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

Cos de cumparaturi
Cosul este gol


Noutati

 

Rulmenti reducereDe ce noi?
 • Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 89 angajati si 13 puncte de lucru in 8 orase din Romania si 5 orase din Ungaria;
 • Experienta noastra de peste 25 de ani si statutul de distribuitor autorizat al liderilor mondiali din industrie: FAG, INA, HIWIN, KTR, CONTINENTAL, IWIS, BLICKLE, LOCTITE;
 • Orientarea consecventa catre clienti si dorinta maximizarii competitivitatii pe piata industriala.
 • Cere oferta

  1. Adauga produs

  Adauga Produs

  2. Completeaza datele

  *
  *
  *
  *
  *

  (*Pretul tinta va rugam sa-l mentionati in campul de observatii)
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Adix Technik SRL cu scopul de a primii: informatii, newslettere, oferte etc. - Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii

  In cel mai scurt timp un consultant de vanzari va v-a contacta si veti primi un e-mail cu oferta solocitata.
  Trimite
  X
  // //